Yhdistyksemme on perustettu 14.10.1992. Toimimme yhdessä Keliakialiiton kanssa potilaan edunvalvonta- ja kansanterveysjärjestönä. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

 

Tavoitteenamme on edistää keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastavien sekä muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ja heidän läheistensä hyvinvointia. Järjestämme alueellamme vertaistuki- ja virkistystoimintaa sekä kauppatapahtumia ja luentoja. Teemme vaikuttamistyötä keliaakikkojen ja heidän läheistensä parhaaksi ja lisäämme tietoisuutta gluteenittomaan ruokavalioon liittyvistä asioista.


Tapahtumiimme ovat tervetulleita niin keliaakikot, muista syistä gluteenitonta ruokavaliota noudattavat kuin heidän läheisensäkin tai muuten aiheesta kiinnostuneet.

 

Teemme yhteistyötä terveydenhuollon ja ravitsemusalan ammattilaisten, kaupan ja viranomaisten sekä muiden yhdistysten kanssa.

 

Tulemalla mukaan toimintaan et ole yksin keliakiasi kanssa ja saat uusinta tietoa keliakiasta.

Tapaat vertaisiasi ja pääset kokemaan ja näkemään kaikenlaista uutta. Halutessasi pääset vaikuttamaan asioihin lähtemällä mukaan yhdistyksen hallitukseen tai järjestämällä vapaaehtoistyön.