Tapahtumat

Tietoa yhdistyksemme tulevista tapahtumista löydät tältä sivulta, Ilkan ja Pohjalaisen järjestöpalstoilta sekä Keliakialehden paikallistoimintapalstalta.

La 28.10. klo 10-15 Gluteeniton ruoanlaitto- ja leivontakurssi Ähtärissä

Ähtärin Yhteiskoulu
Lukiontie 1

HUOM! Toivomme kursseille ensisijaisesti nuoria ja hiljattain
keliakiadiagnoosin saanet, jotka haluavat oppia ruoanlaittoa ja
leivontaa gluteenittomasti. Muutkin voivat osallistua, jos tilaa jää.
Ilmoittautuminen: ma 23.10.2017 klo 21:00 mennessä Sarille p. 050 557 9525 tai sari.hautamaki@netikka.fi.

Osallistujia max 20.
Osallistumismaksu 5 €.

Valmiita tuotteita maistellaan paikan päällä ja yli jäänyt jaetaan osallistujille kotiin vietäviksi.

Ma 30.10. klo 16-20.30 Gluteeniton ruoanlaitto ja leivonta Kurikassa

Kurikan Yhteiskoulu
Kotitalousluokka

Sisäänkäynti C-D rappusta sisäpihalta.

HUOM! Toivomme kursseille ensisijaisesti nuoria ja hiljattain
keliakiadiagnoosin saanet, jotka haluavat oppia ruoanlaittoa ja
leivontaa gluteenittomasti. Muutkin voivat osallistua, jos tilaa jää.

Ilmoittautuminen: to 26.10.2017 klo 21:00 mennessä Sarille
p. 050 557 9525 tai sari.hautamaki@netikka.fi .

Osallistujia max 16.
Osallistumismaksu 5 €.

Valmiita tuotteita maistellaan paikan päällä ja yli jäänyt jaetaan
osallistujille kotiin vietäviksi.

Ti 7.11. klo 16-18 Gluteeniton kahvilatapaaminen Sisustuskahvila Ruufuksessa

Kalevankatu 5, Seinäjoki

Kädet jauhossa -teemapäivä Seinäjoella 18.11. klo 13-16.30

Lasten ja isovanhempien yhteistä Kädet jauhossa -teemapäivää vietetään 18.11.2017 viidellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Turussa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa. Tapahtuman järjestävät keliakiayhdistykset yhteistyössä Keliakialiiton kanssa.

Teemapäivässä opitaan uusia taitoa gluteenittomasti leipoen sekä jaetaan osaamista ja kokemusta sukupolvelta toiselle. Kädet jauhoissa -teemapäivä on osa Suomi 100 -juhlavuoden Syödään yhdessä -hanketta.

Ilmoittautumislomake teemapäivään aukeaa 12.10. klo 9.00 ja mukaan otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 8-12 lasta tapahtumapaikasta riippuen. Ilmoittautua voi osoitteessa https://www.keliakialiitto.fi/liitto/toiminta/lastentoiminta/teemapaiva_18_11_17/

Tapahtuman hinta on 5€ lapsi ja 10€ aikuinen. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan mukaan tasarahan!

Resepteissä huomioidaan gluteeniton ruokavalio. Valitettavasti muita erityisruokavalioita ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Voit ilmoittautua mukaan haluamasi paikkakunnan tapahtumaan – sinne, minne juuri teidän olisi helpoin tulla!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 26.10.

Ti 5.12. klo 16-18 Gluteeniton kahvilatapaaminen Sisustuskahvila Ruufuksessa