Liity jäseneksi

Eri puolilla Suomea toimivat 30 Keliakialiiton jäsenyhdistystä ovat keliakiajärjestön ydin. Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin keliakiayhdistykseen. Voit valita itse, minkä alueen keliakiayhdistykseen liityt.

Yhdistykset toimivat keliaakikkojen ja heidän läheistensä tukena sekä edistävät keliaakikkojen hyvinvointia omalla alueellaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksesi toimintaan, esimerkiksi jäsentilaisuuksiin, luento- ja neuvontatapahtumiin, leivontailtoihin, retkille, matkoille, liikuntatapahtumiin, myyjäisiin, toritapahtumiin, kesäpäiville ja messuille.

Tulemalla mukaan keliakiayhdistykseen et jää keliakiasi kanssa yksin; saat uusinta tietoa keliakiasta, tapaat mukavia ihmisiä, pääset näkemään ja kokemaan monenlaista uutta ja saat halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa.

Liittyäksesi keliakiayhdistyksen jäseneksi sinulla ei tarvitse olla keliakiaa.

Voit liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi

• täyttämällä lomakkeen, joka löytyy Keliakialiiton verkkosivuilta
  • soittamalla Keliakialiittoon, puh. (03) 2541 300 tai
  • lähettämällä sähköpostia jasenpalvelut(at)keliakialiitto.fi

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa sisältäen muun muassa Keliakia-lehden viisi numeroa vuodessa.